Home‎ > ‎Üdvözöljük‎ > ‎

Bemutatkozás


A panzió vendégházának alapját jelentő 49 négyzetméteres paraszt ház 1893-ban épült, majd 2006-ban minden kényelmet kielégítő belső felszereléssel került felújításra.
Az 1500m2 zárt, körbekerített kertben a gyerekkel vagy társállatukkal érkező vendégek zavartalanul élvezhetik a falusi környezet romantikáját.
A panzió egy barátságosan berendezett családbarát szálláshely amelynek sikerült megõriznie a falu és a múlt hangulatát, stílusát, ötvözve azzal, hogy a mai civilizált kor szinvonalán szolgálja a vendégek kényelmét.
A kutyával, macskával érkező vendégeket is szívesen látjuk és ha valaki a lovait is szeretné elhozni a nyaralásra, erre is lehetősége van.
Áprilistól szeptemberig több tucat gólya fészkel a településen, egy gólyapár közvetlen a panzió előtt.
 
FÜRDŐSZOBA: A panzió hideg/meleg vizes fürdőszobában süllyesztett kád, kézmosó,
WC és bidé található.


KONYHA: A klimatizált és szagelszívóval felszerelt konyhában mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtő/fagyasztó szekrény, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító áll a vendégek rendelkezésére. De a konyha használaton túl, bogrács vagy grill lehetőség is biztosítható.

SZOBA: A 2 parasztágy mellett 1 emeletes ágy, fotelek, ruhás szekrény, TV
teszi teljessé a komfortot.

 
Férőhely: 4 + 1 pótágy

Szolgáltatások: zárt parkoló, főzési lehetőség, kutya, macska bevihető,
külön kérésre 4 ló elhelyezése, lovaglási lehetőség (karám, terep)


Nyitva tartás: egész évben igénybe vehető

Csendes, békés vidéki környezetben, az M3-as autópálya 139-as kilométerénél található kijáratától 2 percnyire található panzió.

Comments